Senin, 17 September 2018

BQT

BQT - P2P TRADEMARK TRADE SOCIALE ȘI HEDGE TRADE BUILDING

Buna comunitate, voi introduce o nouă platformă de schimb numită BQT și pentru a afla beneficiile platformei BQT, următoarele recenzii:
Scopul BQT este de a construi o comunitate de cripto-comercianți și o cultură care să utilizeze platforma noastră, să ajute comunitatea și să beneficieze de comunitate. Prin urmare, BQT oferă un mediu de tranzacționare P2P sigură, interactiv și flexibil și o interfață ușor de folosit pentru comunitate pentru a gestiona diverse tipuri de tranzacții care constau în multe active criptate. Platforma BQT permite comercianților la nivel global să negocieze tranzacțiile Crypto Asset care interacționează direct și își împărtășesc experiențele cu comunitatea. Pentru a crește proprietatea asupra diverselor active Crypto, BQT a introdus sistemul Hedge Trades. Spre deosebire de marja și Futures Trading,
Simplu exemplu.
Traderul A (Recipientul Hedge) aduce BTC în așteptare și trimite o ofertă pe BQT P2P, oferind BTC către BQT Escrow cu o primă de 20%. El a invitat apoi alți comercianți care dețin ETH să accepte BTC Escrow drept garanție timp de 30 de zile, permițându-i să utilizeze ETH-ul lor pentru acea perioadă.
Comerciantul B (Furnizorul Hedge) poate răspunde ofertelor și poate negocia termeni solicitând prime mai mari și / sau pe termen scurt. Comerciantul C (alți furnizori de hedging) ar putea răspunde, de asemenea, cu oferte diferite, negocând cerințe mai bune pentru beneficiarii de hedging.
Noi credem că solicitarea de a obține activele Crypto dorite poate fi îndeplinită cu o aprovizionare semnificativă a diverselor active Crypto și negociate direct de către partenerii de comercianți.
FLOW-WORK BQT SYSTEM
Platforma BQT P2P utilizează beneficiile sigure și descentralizate ale Blockchain, oferind o funcționalitate flexibilă pentru comercianții din întreaga lume.
Fiecare modul și bază de date sunt programate folosind diverse metode de criptare și asigură confidențialitatea și protecția comercianților. Configurația 2FA este setarea necesară pentru fiecare profil Trader.
STRUCTURA BQTX TOKEN ȘI BONUSUL ICO
TOKENS BQTX ESTE PUBLICAT - 
800.000.000 800 BQTX TOKENS = 1 ETH
600000000 Indicativul va fi înghețate și vor fi eliberate numai după cum este necesar pentru extinderea programului de companie, Marketing și loialitate pentru a menține lichiditatea jeton (până la 10% pe an).
BQTX TOKEN POST ICO DISTRIBUȚIE (INCLUSIV TOKENS FROZEN)
Public - 57,5% 
fondator și gestionar - 20% 
consilieri și marketeri ICO - 
compania 2% - 20,5%
ALOCAREA BUGETULUI
Tehnologie - 45% 
Marketing / Expansiune - 35% 
Operațiuni - 12% 
Altele - 8%
Până la acest punct de explicația mea și pentru a evita toate formele de fraudă, vă rugăm să caute informații corecte și de încredere sau accesați link-ul de mai jos am oferit:
Autor: AlexSukaRondoz

Tidak ada komentar:

Posting Komentar