Selasa, 28 Agustus 2018

Curaizon

Curaizon

Решете проблема с неподчинението на наркотици чрез разпространяване на нашата технология чрез националните здравни служби.

“ CURAIZON “ подобрява здравето, намалява цената и отличен живот, революционизираме здравето и увеличаваме придържането към наркотици чрез големи анализи на данни, доставени чрез блок-верига.
Решаваме проблемите в реалния свят, като помагаме на пациентите да вземат правилно лекарствата си
  • Всеки ден милиони хора не успяват да вземат своето лекарство като определено и личните и финансови разходи, които са генерирани, са шокиращи. В целия свят несъответствието генерира 700 милиарда долара медицински разходи, които могат да бъдат избегнати.
  • Данните, които правим, са уникални и имат огромна стойност за фармацевтичните компании, изследователите и правителството.
  • Всеки път, когато пациентът използва нашата технология CuraServe, нашите данни нарастват в полза и стойност.
  • Curaizon ™ решава проблема с неподчинението на наркотици, като разпространява нашата технология чрез националните здравни услуги. Като част от нашето решение събираме пълни анонимни данни за това как и кога пациентите употребяват наркотици.
  • CuraTokens ™ е единственият начин за достъп до нашите данни. Точките могат да бъдат обменяни за достъп до данни, което ще подобри медицинските изследвания, ще намали разходите за здравеопазване и ще спаси живота.
  • Стойностите на CuraToken ™ се основават на реални решения на реални проблеми.
Какво прави компанията?
Целта ни е да подобрим придържането към наркотици и да донесем ползи, които трансформират игрите за пациентите и доставчиците на здравни услуги, като се превърнем в основен доставчик на съответствие с данните и решения в целия свят.
Какво е уникално за компанията?
Нашите решения работят с пациенти, техните семейства и доставчици на здравни услуги, за да се гарантира, че пациентите вземат своето лекарство, както е определено чрез серия от инструменти за подпомагане, подкрепени от инструменти за предсказуемо моделиране и поведенчески анализ, за ​​да се подобри придържането към лекарства.
Какви проблеми решава фирмата?
Нашата технология CuraServe помага да се гарантира, че пациентите приемат лекарството, както е определено от техния лекар. По този начин ние помагаме на пациентите да живеят по-дълго и по-здравословно. Намаляваме и разходите за здравни грижи, които възникват, когато пациентите не успеят да приемат правилно медикаментите си.
Как създавате стойност, за да поддържате CuraTokens?
технология CuraServe ™ ние произвеждаме големи количества уникални данни и в реално време, която показва как хората използват най-ценните си лекарства за различни групи, включително фармацевтични компании, медицински изследователи и компании bioteknologi.CuraTokens ™ позволява на собственика на токен за достъп до данните за създаване на заявка. Когато стартирахме решението на повече пациенти в повече държави. Колкото повече данни, които произвеждаме, толкова по-ценен, че CuraTokens ™ става.
Кой е вашият целеви клиент?
Curaizon ™ продава своите решения за съответствие (CuraServe ™) на националните здравни услуги в световен мащаб. Нашите крайни потребители са здравни пациенти, които приемат всякаква форма на лекарство. Работим също така и с индустриални, фармацевтични и биотехнологични университети, както и с други потребители на данни чрез нашето решение CuraData ™.
Каква е географската Ви цел на пазара?
Curaizon се насочва към държави с национални здравни услуги. В момента тя обхваща 1,4 милиарда души и този брой продължава да расте.
Какъв е пазарният потенциал?
Глобалните разходи за несъответствие възлизат на повече от 600 милиарда евро всяка година и генерират преждевременно стотици хиляди животи. Спазването на хронични и дългосрочни заболявания е по-малко от 50%.
Curaizon ™ екосистема
CuraToken ™ Utility Tokens (CTKN) позволява на притежателите на символи да имат достъп до нашите ексклузивни и анонимни медицински данни в блок-верига.
  • CuraTokens ™ е единственият начин за достъп до технологията Curaizon ™.
  • Притежателите на CuraToken ™ имат достъп до данни, които използват силни анализи, прогнози, AI и големи данни в борбата срещу несъответствието с наркотици.
  • CuraTokens ™ предоставя анализ в реално време на поведението и съответствието на пациента.
  • CuraTokens ™ позволява използването на блокова технология за управление на автентичността, поверителността и отчетността, като позволява на физическите лица да контролират своите данни, да осигуряват защита, сигурност и съответствие с всички необходими разпоредби, включително GDPR.
  • CuraTokens ™ улеснява партньорствата с медицинските и фармацевтичните организации чрез символната система за възнаграждения.
  • Притежателите на CuraToken ™ знаят, че спасяват живота по света, като помагат за решаването на проблема с несъответствието с наркотици.
Януари 2016 г.
Развитие на CuraServe ™ старт
Юни 2017 г.
Извършва се тест CuraServe ™
Февруари 2018 г.
Пълно освобождаване на Alpha CuraData ™
1 юни 2018 г.
Стартирайте прескачането на тока
8 юни 2018 г.
Обществени продажби на токени
Ноември 2018 г.
Бета версия CuraData ™ пълна
Март 2019 г.
CuraServe ™ Public Release
Юли 2019 г.
Растеж на платформата CuraData ™
2020
Освободете Curadata ™ 2.0
Екипът ни съчетава страст, новаторство и опит с опит в областта на здравеопазването, финансите, операциите, маркетинга и технологиите
ЛИДЕРИ
БИЗНЕС РАЗВИТИ
ТЕХНОЛОГИЯ
IcoBox
Партньор на кампанията на ICO
ICOBox е първото и най-голямо ново поколение Blokchain Builders и Business Facilitators за компании, които искат да продават своите продукти чрез тълпи от ICO.
Портал Technolabs
Разработка на софтуер
Глобални информационни технологии, решения и инженерингови компании с екип от интелигентни и специализирани професионалисти, които обслужват нашите клиенти в 30 страни на 5 континента.
Innohead
Големи данни и прогнозен анализ
Фирмите с големи данни и предсказуеми анализи се фокусират върху извличането на данни и анализа на клиентите.
Timengo
IoT, Cloud и експерти по сигурността
Timengo е експерт по IoT, Cloud и сигурност с богат опит и знания в сектора на здравеопазването. Те насърчават нашите вътрешни и външни технологични приложения и ни помагат да осигурим сигурна API инфраструктура с външна база данни.
CLX
Доставчик на CPaaS Tier-1
CLX е единственият доставчик CPaaS на ниво 1, който има доверие да извърши повече от 25 милиарда транзакции годишно и е наш партньор за уведомяване.
КОНСУЛТАТИВЕН
За повече информация по-долу:
Автор AlexSukaRondoz
моя профил : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1555471

Tidak ada komentar:

Posting Komentar